Presentació de Fòrum d’Advocacia de la Generalitat

Avui dia 27 d’abril tindrà lloc al Departament de Presidència la presentació de Fòrum d’Advocacia de la Generalitat.

Fòrum d’Advocacia de la Generalitat és una associació professional de caràcter sindical que va iniciar el seu camí el proppassat 23 d’abril. Aquesta entitat, constituïda per un grup de membres del Cos d’Advocacia de la Generalitat, neix amb la intenció de treballar en pro de l’estatus professional i laboral del cos esmentat, participant igualment en la societat catalana i en l’Administració de la Generalitat, en benefici del bé comú i de l’interès general, en relació amb la qual cosa l’associació adopta com a valors inspiradors de l’acció sindical i de la resta de les seves activitats la justícia, el compromís democràtic, l’excel·lència professional, la transparència i l’exemplaritat.

Per aquest motiu s’ha convidat a l’acte no solament a altres organitzacions sindicals, sinó també a altres associacions que representen interessos comuns, companyes i alts càrrecs.

Aquest acte de presentació és un acte de transparència per tal d’exposar obertament les nostres propostes i objectius, però, també, el primer pas per construir un espai de diàleg i col·laboració amb  els altres agents i amb les nostres companyes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: